ABOUT ME

JASPER VERMAZEN

Follow me:

Vermazen Sport, met als eigenaar Jasper Vermazen is dé onderneming in het adviseren en ondersteunen van uw organisatie bij het realiseren van uw unieke evenement. Voor Vermazen Sport staan doorzettingsvermogen, flexibiliteit en betrouwbaarheid centraal.

 

Vermazen Sport zal zich tegenover u bewijzen als een professionele en ervaren partner voor uw unieke evenement.

 

Ik hou van een persoonlijke benadering met de wens van de opdrachtgever voorop. Waar nodig zal ik mijn netwerk inzetten om verbindingen te leggen in ieders voordeel

 

Naast de organisatie van evenementen ben ik ook betrokken bij de KNWU. Sinds 2016 vervul ik de functie van plaatsvervangend consul voor het district Limburg. Hierbij is mijn hoofdtaak het ondersteunen van organisaties met alle zaken die er komen kijken bij het organiseren van een wielerwedstrijd. Daarnaast maak ik alle opstellingen van jury’s aanwezig bij de wedstrijden in ons district en voer overleg met de landelijke kaders over inzet van juryleden tijdens (inter)nationale wedstrijden.

 

Indien er nog tijd over blijft ben ik zelf ook als jurylid betrokken bij wedstrijden van de KNWU.

 

Buiten de (sport)evenementen periode ben ik werkzaam voor CIOS Sport en Bewegen in Sittard. Hier ben ik sneeuwsport coördinator en ben verantwoordelijk voor de skikampen en het opleiden van ski- en snowboardleraren samen met de NskiV. Ook de opleiding sportieve recreatie en toerisme wordt door mij vorm gegeven.

 

 

VERMAZEN SPORT, EVENTS & MANAGEMENT

 

Achter de Hoven 29

6325 EP, Berg en Terblijt

 

info@vermazensport.nl

06 12 49 67 95