SPORT EVENEMENTEN

Organiseren zit mij in het bloed! Ik heb de kennis, de knowhow, de contacten, de organisatie én… de drive om kansen binnen een organisatie te zien en te benutten. Dat doe ik dus ook, met veel passie en energie. Van toertochten voor racefietsen en mountainbike, wielerwedstrijden in de topcompetitie tot internationale evenementen zoals Hammer Series en IRONMAN Maastricht: ik heb ze stuk voor stuk mee ontwikkeld, georganiseerd en geëxploiteerd.

 

 

ORGANISATIE

Voor creatief en realistisch meedenken en/of het organiseren van sportevents.

Een projectmatige aanpak gekoppeld aan ervaring en een uitgebreid en relevant netwerk zijn dé ingrediënten voor een succesvol event.

Geen enkel event is hetzelfde, dus uiteraard op maat gemaakt.

 

 

PRODUCTIE

Vermazen Sport verzorgt de (sporttechnische) productie van een onderdeel van uw event. U kunt hierbij denken aan floormanagement, wedstrijdleiding, koersdirectie en facilitaire, logistieke en technische ondersteuning.

 

 

ADVIES

Vermazen Sport is een bewezen (mee)denktank in de organisatie van uw event of activiteit. Voor praktische, realiseerbare ideeën en oplossingen op het gebied van onderstaande onderwerpen kunnen organisatoren van evenementen, (sport)evenementorganisatie, koersdirectie wielerevenementen, logistiek van (sport)evenementen bij Vermazen Sport terecht.

 

(sport)evenementorganisatie

Sportgala’s, sportveilingen en bijzondere eenmalige acties zoals bijvoorbeeld een opening,

afscheid of jubileum.

Maken van scripts, callsheets en organisatiemodellen voor stadion- en locatiepresentatie.

Maken van routestructuren/parcoursen op ijs en asfalt.

Oog voor zorgplicht en veiligheid.

 

 

VERMAZEN SPORT, EVENTS & MANAGEMENT

 

Achter de Hoven 29

6325 EP, Berg en Terblijt

 

info@vermazensport.nl

06 12 49 67 95