SPORT MANAGEMENT

De sportindustrie is groot en er gaat veel geld in om. Daarom zijn goed opgeleide mensen essentieel om als organisatie kansen te grijpen en te benutten. Met Vermazen Sport kunt u samen de sportsector professionaliseren en inspelen op kansen. Vermazen Sport zal het geheel voor u aansturen en in alle facetten goed laten verlopen. Ik ben na het volgen van de Bachelor sportmanagement als manager zowel beleidsmatig als organisatorisch onderlegd. Tel daar de werkervaring in de afgelopen jaren bij op en Vermazen Sport is een uitstekende partner in het bereiken van uw doelen.

 

Vermazen Sport is vooral werkzaam in de sector met sportieve recreatie en leisure.

Deze sector kenmerkt zich met een focus op recreatie, entertainment, sport en toerisme.

Te denken valt aan; facilitymanagement, recreatie sportmanagement, sporteconomie en sportmarketing. Daarbij maak ik gebruik van de laatste inzichten en kennis en zet daar waar nodig mijn netwerk in.

 

Uw organisatie haalt de laatste inzichten en kennis in huis met de inzet van Vermazen Sport. Ik leg verbinding met andere managementdisciplines, binnen en buiten de organisatie en ik ben de professional binnen de organisatie die weet in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen in sportmanagement.

 

Met mij aan boord lever ik een doorslaggevende bijdrage aan het leiderschap, ondernemerschap en innovatief vermogen van uw organisatie.

 

Reeds geplande evenementen:

 

VERMAZEN SPORT, EVENTS & MANAGEMENT

 

Achter de Hoven 29

6325 EP, Berg en Terblijt

 

info@vermazensport.nl

06 12 49 67 95